Marco Kouters Finance en Administratie

Door 35 jaar ervaring binnen een variëteit aan functies, op het snijvlak van Finance en Organisatie, in veel verschillende branches, heb ik veel ervaring opgedaan met de manier waarop verschillende bedrijven zijn georganiseerd. In mijn interim loopbaan, waarin ik rollen heb vervuld van Financial Controller tot algemeen Directeur, was het noodzakelijk om snel een organisatie te doorzien en daarbij de ( juiste ) medewerkers snel in hun kracht te zetten.

Mijn passie ligt dan ook  in het vinden van de juiste persoon binnen een rol die een organisatie sterker kan maken, zodat deze de volgende stappen kan maken in de groei naar de toekomst.

Voor de invulling van functies als CFO, Manager Finance, Hoofd Administratie, Controller, Financial Controller, Business Controller, Project Controller, maar ook medewerkers voor uw administratie bent u bij mij aan het juiste adres.

Na een grondig intake gesprek waarin wij gezamenlijk de organisatie doornemen en de functie goed positioneren, zal ik er alles aan doen om de juiste kandidaat voor deze functie te vinden.

Bent u als bedrijf op zoek naar de juiste kandidaat met meerwaarde? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bel of mail mij om samen de eerste stap te zetten naar succes!