Horecava 2023

De #Horecava 2023 van afgelopen week was er weer een om niet snel te vergeten. Ruim 61.000 bezoekers en 700 exposanten maakten er een in alle opzichten mooi feestje van. De 2 jaar dat er geen Horecava heeft kunnen plaatsvinden zorgden er blijkbaar voor dat er nu een uitgelaten sfeer hing met volop #innovaties#productintroducties en vooral ook weer veel zaken gedaan werd. Een goede aftrap van het jaar 2023!

Deze enthousiaste berichten staan in schril contrast met de uitdaging om goed #personeel te vinden en te behouden. Heeft u de juiste mensen aan boord? Heeft u de juiste posities in uw bedrijf goed bezet? Kunt u de te verwachte groei aan met uw huidige personeel? Kunt u de mensen aan boord houden? Wij kunnen u hierbij gegarandeerd helpen.

Wij zijn dé specialist in de werving en selectie van midden en hoger management personeel binnen de segmenten Food & Beverage, AGF, Sierteelt, Logistiek en Transport. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te bepalen wat we voor u zouden kunnen betekenen.