The Recruiting Specialist is een succesvol recruitmentbureau actief in de sectoren AGF, Food & Beverage, Transport & Logistiek en Bloemen & Planten.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring binnen hun sector op zowel de nationale als internationale arbeidsmarkt. Hierdoor weten zij exact waar ze het over hebben en kunnen zij u van kwalitatief advies voorzien.

Onze werkwijze gaat uit van een persoonlijke aanpak waarin wij de verbindende factor zijn tussen opdrachtgever en kandidaat. Onze eerlijke en transparante manier van werken met kandidaat en opdrachtgever garandeert het beste resultaat voor beide partijen. Op basis van uw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de best matchende kandidaat. Ons doel is om een lang samenwerkingsverband tussen opdrachtgever en kandidaat te realiseren, door de juiste personen op de juiste plek te plaatsen. Hiermee vormen wij de basis voor de groei van uw organisatie.

Door onze kennis en ervaring in de sectoren, ons grote netwerk en onze persoonlijke aanpak kunt u onze recruiters als echte specialisten beschouwen. Zij zorgen ervoor dat kandidaten op de juiste plek worden gezet om zo een echte versterking voor het bedrijf te kunnen zijn. Alleen de beste match is goed genoeg voor ons in het belang van zowel de kandidaat als het bedrijf.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u graag met ons samenwerking? Kom dan vrijblijvend met ons in contact! Wij staan u graag te woord.