Werving en selectie betekent bij The Recruiting Specialist altijd zorgen voor een optimale match tussen de wens van de opdrachtgever en de wens van de kandidaat. Onze consultants weten precies wat er nodig is voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Hiermee vormen wij de basis voor de groei van uw bedrijf.

Onze jarenlange kennis en ervaring wordt dagelijks ingezet om opdrachtgevers en kandidaten optimaal te kunnen voorzien in hun wensen. Dit maakt The Recruiting Specialist tot een zeer gewaardeerd werving en selectiebureau voor middenkader (MBO) en hoger (HBO/WO) functies in dynamische sectoren zoals de AGF, Bloemen & Planten, Transport & Logistiek, Food & Beverage, Veehouderij en de Agrarische sector.

Alle consultants van The Recruiting Specialist beschikken over tientallen jaren praktijkervaring in de sector(en) waarin zij succesvol bemiddelen. Onze consultants weten precies wat de opdrachtgever zoekt en aan welke competenties en eisen een kandidaat moet voldoen. Betreft het een functie met commerciële of juist met meer technische aspecten? Is overzicht houden een gewenste eigenschap? De kennis van een functie wordt nauwgezet gekoppeld aan de uitvoerig geteste kwaliteiten van de kandidaten. Zo wordt de meest geschikte kandidaat gematcht aan de wensen van het profiel passend bij de vacature. Dat leidt tot  het succesvol bijeenbrengen van bedrijf en kandidaat. Onze focus is het matchen van de eisen en wensen van de opdrachtgever met de capaciteiten en de ambities van de kandidaat.

The Recruiting Specialist is overal aanwezig

The Recruiting Specialist is een werving en selectie bureau gevestigd in Huissen. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar. Wij zijn zowel op nationaal als internationaal niveau zeer actief.

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze en hoe wij u verder kunnen helpen aan de juiste kandidaat voor uw vacature? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vormen graag de basis waarmee u verder kan groeien!