Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging maar heb je deze nog niet gevonden tussen ons aanbod vacatures? Stuur ons dan vrijblijvend jouw CV toe via onderstaand formulier. Op basis van jouw CV gaan onze recruiters voor jou op zoek naar de juiste vacature en opdrachtgever die perfect matchen met jouw ervaring, vaardigheden en ambities. Onze bemiddeling is voor de kandidaten uiteraard gratis.

Het komt ook met enige regelmaat voor dat we opdrachten krijgen die niet openbaar gemaakt mogen worden. We zijn dan “onder de radar” aan het zoeken naar kandidaten voor diverse functies. Schrijf je dus in om ook voor die functies in aanmerking te komen.

The Recruiting Specialist

Onze recruiters hebben heel veel ervaring en kennis van de verschillende functies en verschillende branches, en onderhouden daarnaast een groot netwerk opdrachtgevers. Hierdoor wordt ons aanbod vacatures regelmatig aangevuld met nieuwe uitdagende functies voor zowel junioren als professionals.

Zo kunnen wij jouw CV continu matchen aan nieuwe vacatures om uiteindelijk samen de perfecte baan te vinden voor jou, zodat jij de volgende stap in jouw carrière kan zetten.

Kennismaken?

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om jou te helpen met het groeien in jouw carrière. Wil je meer weten over onze werkwijze of graag een gesprek aangaan met één van onze recruiters? Neem vrijblijvend contact met ons op.