In het huidige, steeds flexibele wordende, bedrijfsleven, is terecht veel aandacht voor verdere optimalisering van de bedrijfsvoering. “Mean and lean”, efficiënt en doelgerichtheid hebben daarbij het motto. Naast werving en selectie ondersteunt The Recruiting Specialist bedrijven ook als interim management bureau door voor deskundige en ervaren interin managers te zorgen, wanneer hier wens naar is.

Deze professionals worden ingezet om een nauwgezette analyse te maken van de organisatie. Dit levert een advies op maat op voor verder verbetering van de bedrijfsvoering en werkprocessen. De uitvoering en implementatie van het gegeven advies kan uiteraard ook verzorgd worden door de desbetreffende advies gever of desgewenst door andere deskundige interim managers.

The Recruiting Specialist beschikt over interim managers die op diverse terreinen ingezet kunnen worden: van vaktechnische vraagstukken tot het geven van adviezen op tactisch, strategisch of leidinggevend gebied. Het toevoegen van deze waarde vormt de basis voor de verdere groei van uw organisatie.

Wilt u graag meer weten over interim management via The Recruiting Specialist of wilt u graag uw vraagstuk in een persoonlijk gesprek met ons voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort.