Vanaf het allereerste begin was duidelijk dat The Recruiting Specialist een eigen en erg succesvolle koers zou gaan varen op het gebied van werving en selectie. De grote praktijkkennis van de eigen sectoren en bedrijven werd succesvol gekoppeld aan een eigen, mensgerichte aanpak met veel persoonlijke betrokkenheid en een integere en discrete werkwijze.

Dynamische en internationale sectoren als AGF, Bloemen &  Planten, Transport & Logistiek en de Food & Beverage zijn nu het succesvolle werkterrein van de ervaren consultants van The Recruiting Specialist. Ze zijn inmiddels niet alleen in Nederland, België en Duitsland te vinden, maar over de hele wereld.

Door hun grote praktijkkennis en ervaring kunnen de specialisten van The Recruiting Specialist de capaciteiten en groeipotentieel van kandidaten snel toetsen aan de specifieke eisen en wensen van werkgevers. De juiste man of vrouw op de juiste plaats plaatsen is enkel mogelijk door de toereikende kennis, ervaring, inzet en betrokkenheid van onze recruiters.

Alle kandidaten doorlopen daarom een persoonlijke selectieprocedure en vullen daarnaast een competentietest in. Aanvullende tests zijn op verzoek van de opdrachtgever altijd mogelijk en op maat leverbaar. Alleen de kandidaten die de juiste match vormen met het functieprofiel worden voorgesteld aan onze opdrachtgevers. De opdrachtgever kan erop rekenen dat de consultants van The Recruiting Specialist precies weten in hoeverre de ambities, capaciteiten en kennis van de kandidaat aansluiten op de wensen die behoren bij de vacature.

Deze zelf ontwikkelde werkwijze heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een snelle groei van zowel het aantal opdrachtgevers als kandidaten. Ook de komende jaren blijven deskundigheid, ervaring, het actief en laagdrempelig zijn, de persoonlijke contacten en het focussen op de belangen van de opdrachtgevers en kandidaten de basis voor de groei van zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Meer informatie over The Recruiting Specialist

Wil je graag meer informatie over onze werkwijze en hoe wij jouw carrière of uw organisatie verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag kennis met u!